اضافه کردن سوال امنیتی به صفحه ورود، ثبت نام و ریست پسورد وردپرسReviewed by SMZ on Apr 13Rating: 3.0اضافه کردن سوال امنیتی به صفحه ورود، ثبت نام و ریست پسورد وردپرسزمانی که شما تنها کاربر ثبت نام شده در سایت وردپرسی خود هستید، یعنی سایت تنها یک مدیر دارد و امکان ثبت نام و ورود کاربران دیگر نیز در سایت غیر فعال است، برای محافظت از ناحیه مدیریت وردپرس، انتخاب های گسترده ای دارید که با توجه به سلیقه و نیازهای خود میتوانید هریک را که برای شما مناسب تر است انتخاب کرده و برای بالا بردن امنیت وبسایت خود، از آن ها استفاده کنید. اما زمانی که وبسایت شما چندین کاربر دارد، برای امن کرده بخش ورود، ثبت نام و بازنشانی رمز عبور، لازم است راه حلی را در نظر بگیرید که استفاده از آن برای سایر کاربران سایت شما دشوار نبوده و توسط همه قابل استفاده باشد. یکی از بهترین شیوه ها برای امن کردن ورود به ناحیه کاربری وردپرس، ثبت نام و بازنشانی رمز، استفاده از پرسش امنیتی است.

زمانی که شما تنها کاربر ثبت نام شده در سایت وردپرسی خود هستید، یعنی سایت تنها یک مدیر دارد و امکان ثبت نام و ورود کاربران دیگر نیز در سایت غیر فعال است، برای محافظت از ناحیه مدیریت وردپرس، انتخاب های گسترده ای دارید که با توجه به سلیقه و نیازهای خود میتوانید هریک را که برای شما مناسب تر است انتخاب کرده و برای بالا بردن امنیت وبسایت خود، از آن ها استفاده کنید. اما زمانی که وبسایت شما چندین کاربر دارد، برای امن کرده بخش ورود، ثبت نام و بازنشانی رمز عبور، لازم است راه حلی را در نظر بگیرید که استفاده از آن برای سایر کاربران سایت شما دشوار نبوده و توسط همه قابل استفاده باشد. یکی از بهترین شیوه ها برای امن کردن ورود به ناحیه کاربری وردپرس، ثبت نام و بازنشانی رمز، استفاده از پرسش امنیتی است.

 

thinkstockphotos-533535877-(1)

 

در آموزش امروز تصمیم داریم کاری کنیم که اولا، در هنگام ثبت نام، از کاربر درخواست شود که یک پرسش امنیتی انتخاب کرده و به آن پاسخ بدهد. دوما، وقتی که میخواهد به ناحیه کاربری اش لاگین کند، به عنوان یک لایه امنیتی اضافه، سوال امنیتی نیز در کنار رمز عبور از کاربر پرسیده شود. و سوما، زمانی که کاربر رمز عبورش را فراموش میکند و میخواهد که رمز را بازیابی کند، جهت بازیابی لازم باشد که پرسش امنیتی و پاسخ آن را ارائه کند. با ما همراه شوید تا با هم انجام مواردی که در بالا ذکر شد را بیاموزیم.

 

 

اضافه کردن پرسش امنیتی به وردپرس

برای اضافه کردن سوال امنیتی به فرم ورود، ثبت نام و ریست رمز در وردپرس، از افزونه WP Security Question استفاده خواهیم کرد. بنابراین برای شروع این افزونه را نصب کرده و در سایت خود فعال کنید. پس از فعال کردن افزونه، زیرمنوی جدیدی با عنوان Security Questions به منوی تنظیمات در داشبورد مدیریت وردپرس شما اضافه خواهد شد. برای اعمال تنظیمات دلخواه و تعریف سوالات امنیتی لازم است به این منو مراجعه کنید. این افزونه به طور پیشفرض تعداد زیادی سوال برای شما آماده کرده که میتوانید به همان صورت از آنها استفاده کنید ولی با توجه به اینکه این سوالات به زبان انگلیسی نوشته شده اند، بهتر است آنها را با سوالات دلخواه خود به زبان فارسی جایگزین کنید.

 

پس از تعریف سوالات دلخواه، اگر سوالی اضافی است و یا به هر دلیل مایل نیستید از آن استفاده کنید، میتوانید با کلیک بر روی دکمه Remove آن را حذف کنید. در همین بخش، در پایین صفحه سه قسمت دیگر نیز وجود دارد که با استفاده از آنها میتوانید تعیین کنید، در چه بخش هایی سوالات امنیتی به کاربر نشان داده شوند.

 

فعال کردن تنظیم بخش Login Screen منجر به پرسیدن سوال امنیتی در هنگام ورود به اکانت، فعال کردن بخش Register Screen منجر به نمایش امکان انتخاب سوال امنیتی در هنگام ثبت نام و فعال کردن تنظیم Forgot Password Screen منجر به پرسش سوال امنیتی در زمان بازنشانی رمز عبور خواهد شد.
بعد از اینکه این سه گزینه را فعال کنید، از این پس کاربران در هنگام ثبت نام لازم است یک پرسش امنیتی برای خود انتخاب کرده و به آن پاسخ دهند. حال در صورت فعال بودن تنظیم Login Screen کاربران در هنگام ورود نیز باید به پرسش امنیتی که انتخاب کرده اند پاسخ بدهند و همچنین در صورتی که بخواهند رمزشان را در وردپرس ریست کنند نیز باید پرسش امنیتی و پاسخ آن را بدانند.

 

افرادی که قبل از این در سیستم ثبت نام کرده و برای خود پرسش امنیتی انتخاب نکرده اند، کماکان میتوانند بدون نیاز به این اطلاعات وارد سیستم شوند یا اینکه میتوانند به شناسنامه/پروفایل خود در وردپرس مراجعه کرده و با انتخاب یک پرسش امنیتی و پاسخ دادن به آن، از این پس از این امکان جدید بهره ببرند. راستی! شما از چه روشی برای محافظت از صفحات ورود و ثبت نام وردپرس خود استفاده میکنید؟ روش های خود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.